Skip to main content
All vacancies

Manufacturing engineer Elektrotechniek (2x)

Installation services

Permanent

Regio Groningen of regio A'dam

Deadline has passed

Onze opdrachtgever

Onze opdrachtgever is een leverancier van besturingssystemen voor de industrie. Dat varieert van machinebesturing tot beveiligde energie voorzieningen voor datacenters. Het bedrijf heeft drie basis competenties en dat is ontwerpen, calculeren en maken van samengestelde besturingssystemen. Lean productie en slim produceren maken dit bedrijf bijzonder. Voor deze interessante regiospeler zoeken wij een engineer die kan ontwerpen, calculeren en werk voorbereiden.

 

De Functie

Vanuit een functioneel ontwerp, meestal in de vorm van een flow diagram en/of een E-plan tekening zorg je voor een betrouwbare componentenlijst, een slimme indeling van de besturingskast en een bedradingstekening in E-plan. In de offerte fase zorg je voor een betrouwbare calculatie zodat jij zeker weet dat wat de verkoop aanbiedt ook zo gebouwd kan worden. Je speelt een belangrijke rol in het slim produceren van kleine en grote series. Zo onderhoud je contact met de klant , en werk je samen met inkoop en de productie om een optimaal resultaat te bereiken.

Je wordt werkzaam òf in omg. Groningen òf in omg. Amsterdam.

 

Jouw profiel

Je kunt slim ontwerpen zodat de klant tevreden is én de kast makkelijk te bouwen en te testen is. Jij zorgt samen met inkoop voor een goede aanvoer van componenten naar de productie en heldere instructies en tekeningen. Samen met de productie optimaliseer jij de maakbaarheid en componentenkeuze. Daarvoor heb je nodig:

  • HBO niveau Electrotechniek door ervaring of opleiding.
  • Ervaring in calculatie en/of werkvoorbereiding in de panelenbouw.
  • Gevoel voor technisch elegante oplossingen en lean produceren.
  • Accuratesse en kennis van componenten.
  • Vermogen om goed te communiceren met klanten en met collega’s in de productie, liefst in het Nederlands.
  • Ervaring met E-plan, Autocad of equivalent en planning tools.

 

Ons aanbod

Werken bij een solide werkgever met een lange termijn blik op de markt en voor haar personeel, die gewend is om te investeren in eigen talent. Het salaris is vooral afhankelijk van jouw capaciteiten, de Metalektro CAO is van toepassing.

 

Interesse ?

Bel of mail met Paul Schut 06-53 41 33 39 of paul.schut@xentys.nl

 

FIND A TECHNICAL PROCUREMENT PROFESSIONAL

In the industrial or construction sector

OUR SERVICES

FIND A TECHNICAL PROCUREMENT JOB

In the industrial or construction sector

VIEW VACANCIES