De juiste professional is een voorwaarde voor succes

AkzoNobel

Klant: Jeroen Jungschläger, manager inkoop

Opdracht: senior inkoper a.i. (sept. 2014)

“Wij verzochten xentys om een senior inkoper te vinden voor onze chemische plant in de Botlek. Zij leverden professioneel en snel kandidaten met het juiste profiel. De gekozen interim’er vervulde zijn rol dermate goed, dat wij al snel besloten hem in te zetten als lokaal manager inkoop a.i.. Inmiddels is hij al bijna 2 jaar voor ons in die rol actief.”

BAM

Klant: Ruud Smits, manager inkoop Infra

Opdracht: werving Strategisch inkoper (juni 2015)

“Het is plezierig samenwerken met xentys. Zij leverden professioneel en snel kandidaten met het juiste profiel op onze vacature voor een strategisch inkoper. De persoon in kwestie doet het meer dan uitstekend.”

Euromaster

Klant: Jeroen Maas, directeur inkoop

Opdracht: logistiek consultant, logistiek planner a.i., senior inkoper a.i.

“Wat ik waardeer in xentys is de snelle opvolging van vragen en de persoonlijke betrokkenheid. xentys biedt zelf pro-actief ondersteuning en ook inhoudelijke expertise, wat mede bijdraagt aan de prima resultaten van de geplaatste interim’ers.”

Maersk / Damco

Klant: Marcel Bernards, directeur inkoop

Opdracht: werving Global purchaser Transport (zomer 2015)

Wat ik in Xentys waardeer is dat ze goed begrijpen wat mijn feitelijke vraag is. Ze deinzen er niet voor terug om kandidaten voor te stellen die afwijken van het opgestelde (functie)profiel om vervolgens op overtuigende wijze te beargumenteren waarom die kandidaten kansrijk zijn. Ik heb mogen ervaren dat dergelijke kandidaten in de praktijk uitstekend functioneren.

 

Benieuwd met wie wij nog meer samenwerken?

Bekijk alle cases