Interim opdrachten

Hoe wij werken

Stichting normering arbeid

SNA gecertificeerd voor NEN 4400-1

Intakegesprek

Om een onderscheidende functiebeschrijving te kunnen maken, is een telefoongesprek van een half uur met de hiring manager essentieel, indien deze een bestaande relatie is. Bij nieuwe relaties is een face-to-face gesprek wel uitermate wenselijk.

Werving

Dankzij onze jarenlange aanwezigheid en een eigen netwerk in de interim markt binnen onze niche, kunnen wij razendsnel de juiste kandidaten traceren, benaderen en geïnteresseerd krijgen.

Selectie kandidaten

Kandidaten die belangstelling hebben en op papier aan de eisen voldoen, worden ieder persoonlijk geïnterviewd en waar nodig worden referenties nagetrokken. Op basis van deze input selecteren wij de kandidaten die wij uiteindelijk aan u aanbieden.

Verdere selectie door opdrachtgever

Wij verzorgen in deze fase de afstemming van gesprekstijden en de bijbehorende correspondentie. In geval de opdrachtgever een kandidaat wenst in te huren, zorgen wij voor de contractering van de kandidaat en sluiten een overeenkomst af met de opdrachtgever.

Begeleiding interim'ers

Dankzij onze inhoudelijke ervaring, als (interim) manager en consultant in meerdere sectoren zullen wij onze interim managers waar en wanneer nodig succesvol begeleiden (schaduwmanagement).

Tevens houden wij goed contact met de opdrachtgever over de voortgang van de opdracht/werkzaamheden.

Op zoek naar een interim professional?