Klantcase RVLS2

Opdrachtgever

Naam: Esther van der Sluijs

Functie: -

Bedrijf: RVLS

Ik werk graag met Xentys samen omdat zij kandidaten aanbieden die goed aansluiten op het gevraagde profiel. Ze steken moeite in de voorselectie. In principe iets wat je mag verwachten van een W&S bureau echter wat bij andere bureaus zeker niet vanzelfsprekend is gebleken. Maarten is als geen ander in staat je het gevoel te geven dat hij er absoluut alles aan zal doen om de juiste kandidaat te leveren. En vervolgens levert hij deze dan ook.

Op dit moment heeft Xentys twee senior interimmers geplaatst bij Van Lent. Beide heren doen het erg goed en werken naar volle tevredenheid. Kortom een bureau en werkwijze die vertrouwen inboezemt.

Interim professional

Naam: Marc de Kolf

Functie: Category manager a.i.

Bedrijf: RVLS

Wij werken onder meer samen met

Marc de Kolf,

Drs. Economie, 53 jaar. Seniore inkoop- en inkoop management achtergrond, opgedaan bij o.m. KPN, Prysmian/Draka, Avebe, Pfizer, NN. Momenteel op interimbasis en zeer succesvol werkzaam bij Royal van Lent Shipyard (Feadship en onderdeel LVMH), als ‘category manager a.i.’.

Kenmerken: analytisch sterk, doorgewinterde inkoopprofessional, politiek behendig maar ook authentiek. Levert in zijn functie een belangrijke bijdrage aan de professionalisering van van Lent en de zichtbaarheid en toegevoegde waarde van de inkoopfunctie binnen Royal van Lent.

Op zoek naar een vaste aanstelling of kandidaat?

Maak een afspraak

Kandidaten over ons

Lees uitspraken