Een selectie van onze opdrachten en plaatsingen

Univar

Klant: Sjoerd van den Burg, manager HR
“xentys leverde professioneel en snel kandidaten met het juiste profiel aan voor onze vacatures op inkoop en supply chain vlak. De prijs/prestatie verhouding van xentys’ inspanningen was zonder meer goed te noemen.”

AkzoNobel

Klant: Jeroen Jungschläger, manager inkoop
“Wij verzochten xentys om een senior inkoper te vinden voor onze chemische plant. Zij leverden professioneel en snel kandidaten met het juiste profiel. De gekozen interim’er vervulde zijn rol dermate goed, dat wij al snel besloten hem in te zetten als manager inkoop a.i.. Inmiddels is hij al bijna 2 jaar voor ons actief. Kortom, zeer tevreden met de performance van xentys.”

Pon Power

Interim professional: Wim Hunik, manager operations
Voor xentys heeft Wim een interim-opdracht verricht als manager operations bij Pon Power te Papendrecht, leiding gevend aan master planning, demand planning, werkvoorbereiding, operationele inkoop en productie. Dit verliep dermate succesvol dat Wim aansluitend in vaste dienst is getreden.

Heerema FG

Consultant: Maarten Smits van Oyen
Voor Heerema FG heeft Maarten een advies-opdracht verricht om de supply chain voor de MRO spend sterk te verbeteren, resulterend in concrete verbeteringen van processen, contracten, systemen. Wat weer leidde tot sterke verbetering van de produktiviteit en verlaging van het kostenniveau.

Van Oord

Interim professional: Jos Karstel, Senior inkoper
Voor xentys heeft Jos een inkoopopdracht verricht bij van Oord om aldaar enerzijds de inkoop te verrichten voor een omvangrijk project en anderzijds nieuwe templates (RFI, RFQ, contracten) te creëren binnen de afdeling inkoop.

Jos’ achtergrond: Geboren in 1957, diploma behaald in HTS-WTB en Master in marketing. Heeft een achtergrond in de sectoren olie & gas, energie, staal, food en rijksoverheid. Daarbinnen is hij actief geweest in de disciplines project management, sales en inkoop, op senior, project manager en management nivo. Tevens heeft Jos een sterke ICT-inkoop achtergrond.

Jos’ kenmerken: politiek sterk, brede expertise, inhoudelijk sterk en beweegt zich soepel in organisaties.

BAM

Klant: Ruud Smits, Manager inkoop infra & civiel
“Het is plezierig samenwerken met xentys. Zij leverden professioneel en snel kandidaten met het juiste profiel op onze vacature voor een strategisch inkoper. De persoon in kwestie doet het meer dan uitstekend.”

Maersk / Damco

Klant: Marcel Bernards, Directeur inkoop
“Wat ik in xentys waardeer is dat ze goed begrijpen wat mijn feitelijke vraag is. Ze deinzen er niet voor terug om kandidaten voor te stellen die afwijken van het opgestelde (functie)profiel om vervolgens op overtuigende wijze te beargumenteren waarom die kandidaten kansrijk zijn. Ik heb mogen ervaren dat dergelijke kandidaten in de praktijk uitstekend functioneren.”

Euromaster

Klant: Jeroen Maas, Directeur inkoop 
“Wij hebben meerdere professionals op interim basis ingehuurd via xentys in de periode medio 2014 – heden: een supply chain consultant, een senior inkoper en een logistiek planner.
Wat ik waardeer in xentys is de snelle opvolging van vragen en de persoonlijke betrokkenheid. xentys biedt zelf pro-actief ondersteuning en ook inhoudelijke expertise, wat mede bijdraagt aan de prima resultaten van de geplaatste interim’ers.”

Due diligence

Consultant: Rob Zieleman
Op verzoek van de Stichting Goed Werkt, heeft xentys Rob Zieleman ingezet om een due diligence te verrichten op de inkoop van een grote sociale werkplaats. Dit i.v.m. de mogelijke overname door Goedwerkt! Rob is hiermee actief geweest in het 2e kwartaal van 2016.

GoedWerkt! gaat Publiek Private Samenwerkingen aan met gemeenten, gericht op de ombouw van Sociale Werkplaatsen tot Sociale Ondernemingen. Daarmee continuïteit en een toekomst biedend aan deze ideële organisaties en hun (nieuwe) medewerkers.