Een selectie van onze opdrachten en plaatsingen

Lees hier onze klantervaringen

Pon Power

Interim professional: Wim Hunik, manager operations

Geboren in 1963, opleiding MTS-WTB en HBO productielogistiek. Achtergrond in de metaalsector binnen productiebedrijven en ook als ERP-consultant bij Baan/Infor. Altijd actief geweest binnen de disciplines productie/operations, en logistiek.

Voor xentys heeft Wim een interim-opdracht verricht als manager operations bij Pon Power te Papendrecht, leiding gevend aan master planning, demand planning, werkvoorbereiding, operationele inkoop en productie. Dit verliep dermate succesvol dat Wim aansluitend in vaste dienst is getreden.

Van Oord

Interim professional: Jos Karstel, Senior inkoper
Voor xentys heeft Jos een inkoopopdracht verricht bij van Oord om aldaar enerzijds de inkoop te verrichten voor een omvangrijk project en anderzijds nieuwe templates (RFI, RFQ, contracten) te creëren binnen de afdeling inkoop.

Jos’ achtergrond: Geboren in 1957, diploma behaald in HTS-WTB en Master in marketing. Heeft een achtergrond in de sectoren olie & gas, energie, staal, food en rijksoverheid. Daarbinnen is hij actief geweest in de disciplines project management, sales en inkoop, op senior, project manager en management nivo. Tevens heeft Jos een sterke ICT-inkoop achtergrond.

Jos’ kenmerken: politiek sterk, brede expertise, inhoudelijk sterk en beweegt zich soepel in organisaties.

Stichting Goed Werkt

Consultant: Rob Zieleman
Op verzoek van de Stichting Goed Werkt, heeft xentys Rob Zieleman ingezet om een due diligence te verrichten op de inkoop van een grote sociale werkplaats. Dit i.v.m. de mogelijke overname door Goedwerkt! Rob is hiermee actief geweest in het 2e kwartaal van 2016.

GoedWerkt! gaat Publiek Private Samenwerkingen aan met gemeenten, gericht op de ombouw van Sociale Werkplaatsen tot Sociale Ondernemingen. Daarmee continuïteit en een toekomst biedend aan deze ideële organisaties en hun (nieuwe) medewerkers.

 

van Lent Shipyard

Supply chain manager: Esther van der Sluijs

Ik werk graag met Xentys samen omdat zij kandidaten aanbieden die goed aansluiten op het gevraagde profiel. Ze steken moeite in de voorselectie. In principe iets wat je mag verwachten van een W&S bureau echter wat bij andere bureaus zeker niet vanzelfsprekend is gebleken. Maarten is als geen ander in staat je het gevoel te geven dat hij er absoluut alles aan zal doen om de juiste kandidaat te leveren. En vervolgens levert hij deze dan ook.

Op dit moment heeft Xentys twee senior interimmers geplaatst bij Van Lent. Beide heren doen het erg goed en werken naar volle tevredenheid. Kortom een bureau en werkwijze die vertrouwen inboezemt.

 

Kandidaten over ons

  • Ik heb een prettige samenwerking gehad.

  • Tot nu toe dus nog steeds een goede match!

  • Dank voor je uitvoerige feedback, helemaal goed!

  • Super bedankt. Het is een plezier om met je te sparren.

  • Nogmaals hartelijk dank voor het vertrouwen in mijn profiel en alle tijd en moeite die je hebt uitgetrokken ervoor.

  • Bedankt voor jullie hulp. Ik moet zeggen dat jullie de meest efficiënte recruiters zijn waarmee ik gewerkt heb.

  • Mijn complimenten; jullie zijn het eerste bureau waar ik een ontvangstbevestiging van kreeg, en het eerste bureau dat zo duidelijk met uitleg van redenen reageert.

  • Het proces met jou heb ik als prettig ervaren, daar je ook als feedback terugkoppelt wat de waarheid is. Niet mooier maken dan het is en ook leerpunten probeert mee te geven voor volgende gesprekken.

  • Tot voor kort zette ik recruiters in het rijtje makelaars en auto verkopers maar deze indruk heb ik positief bijgesteld. Dank voor dat inzicht.

  • Ik was positief verrast door jouw actieve benadering en adviezen