Een selectie van onze opdrachten en plaatsingen

Pon Power

Interim professional: Wim Hunik, manager operations

Geboren in 1963, opleiding MTS-WTB en HBO productielogistiek. Achtergrond in de metaalsector binnen productiebedrijven en ook als ERP-consultant bij Baan/Infor. Altijd actief geweest binnen de disciplines productie/operations, en logistiek.

Voor xentys heeft Wim een interim-opdracht verricht als manager operations bij Pon Power te Papendrecht, leiding gevend aan master planning, demand planning, werkvoorbereiding, operationele inkoop en productie. Dit verliep dermate succesvol dat Wim aansluitend in vaste dienst is getreden.

Van Oord

Interim professional: Jos Karstel, Senior inkoper
Voor xentys heeft Jos een inkoopopdracht verricht bij van Oord om aldaar enerzijds de inkoop te verrichten voor een omvangrijk project en anderzijds nieuwe templates (RFI, RFQ, contracten) te creëren binnen de afdeling inkoop.

Jos’ achtergrond: Geboren in 1957, diploma behaald in HTS-WTB en Master in marketing. Heeft een achtergrond in de sectoren olie & gas, energie, staal, food en rijksoverheid. Daarbinnen is hij actief geweest in de disciplines project management, sales en inkoop, op senior, project manager en management nivo. Tevens heeft Jos een sterke ICT-inkoop achtergrond.

Jos’ kenmerken: politiek sterk, brede expertise, inhoudelijk sterk en beweegt zich soepel in organisaties.

Due diligence

Consultant: Rob Zieleman
Op verzoek van de Stichting Goed Werkt, heeft xentys Rob Zieleman ingezet om een due diligence te verrichten op de inkoop van een grote sociale werkplaats. Dit i.v.m. de mogelijke overname door Goedwerkt! Rob is hiermee actief geweest in het 2e kwartaal van 2016.

GoedWerkt! gaat Publiek Private Samenwerkingen aan met gemeenten, gericht op de ombouw van Sociale Werkplaatsen tot Sociale Ondernemingen. Daarmee continuïteit en een toekomst biedend aan deze ideële organisaties en hun (nieuwe) medewerkers.

 

Quality Engineer

Door de groeiende omzet van hun nieuwe innovatieve CPV-500 automatische pakket inpak machine was een ander blik op quality Assurance nodig in het bedrijf. Na een grondige zoektocht konden wij een kandidaat voorstellen die de juiste , automotive achtergrond had en voor wie de overstap ook wat kon brengen qua ontwikkelmogelijkheden. Wij kijken terug op een heel plezierig en professioneel contact met dit mooie bedrijf. Vooral het intensieve overleg over wat het bedrijf aantrekkelijk zou maken voor de kandidaat was bijzonder te noemen.

Paul Schut