Klantcase

Klant: Jeroen Jungschläger, manager inkoop
“Wij verzochten xentys om een senior inkoper te vinden voor onze chemische plant. Zij leverden professioneel en snel kandidaten met het juiste profiel. De gekozen interim’er vervulde zijn rol dermate goed, dat wij al snel besloten hem in te zetten als manager inkoop a.i.. Inmiddels is hij al bijna 2 jaar voor ons actief. Kortom, zeer tevreden met de performance van xentys.”

Op zoek naar de Ronald voor uw organisatie?
Inkoopmanager a.i. AkzoNobel

Ronald Sol

Ronald is door xentys als manager inkoop a.i. geplaatst bij de AkzoNobel plant in de Botlek in de periode oktober 2014 tot oktober 2016. Bij eindevaluatie bleek er een hoge klanttevredenheid te zijn.

Ronald’s achtergrond: Ronald is geboren in 1962, opleiding MBA en MTS-WTB. Sterke achtergrond inindustrie gericht op apparatuur voor chemie, olie & gas en in rail. Voormalig CPO Veolia (Frankrijk) en voormalig BU manager Arcelor Mittal Oil & Gas Europe en tevens een stevige achtergrond in sales en supply chain.

Ronald’s kenmerken: seniore uitstraling, goede onderhandelaar, krachtige manager, verander management, brede expertise en deskundig in de (petro)chemie sector. Krijgt erg positieve feedback binnen AkzoNobel.