‘LIVE CASE’ TESTING
Even onder de motorkap kijken…

Xentys zoekt en vindt gericht en met kennis van zaken.

Die kennis van zaken kunnen wij ook aanbieden als zelfstandig product, om kandidaten voor een vacature inhoudelijk te testen.
Wij maken dan een maatwerk live case gebaseerd op de dagelijkse praktijk van onze opdrachtgever. Voor vacatures in inkoop, logistiek, engineering, kwaliteit management of productie management is dit mogelijk.

Met een case testen we competenties die nodig zijn in de vacante functie. De beantwoording door de kandidaat en de evaluatie met de kandidaat bieden veel nuttige informatie voor de uiteindelijke kandidaatselectie.

Bijvoorbeeld in geval van een technische vacature testen we de inhoudelijke kennis van een kandidaat op basis van de gekozen oplossing voor een technisch probleem of voor een product dat de opdrachtgever graag wil ontwikkelen.

Voor het meer algemeen testen van soft skills bestaan prima assessments die daar inzicht in geven.

WAAROM? Een case geeft de opdrachtgever én de kandidaat meer zekerheid over het vermogen van de kandidaat om de functie te vervullen

ONDERDEEL VAN ONZE SEARCH

Deze dienst is bij een exclusieve opdracht een onderdeel van onze werving en selectie dienstverlening maar is ook los te leveren, bij voorbeeld om de interne kandidaten te kunnen vergelijken met externe kandidaten.