img-2
/ Diensten

Diensten: Inkoop recruitment

Vind de juiste inkoopprofessional met xentys

Interim Inkoop

Technische inkoopprofessionals, toenemende vraag​

Is er een professional met een relevante technische opleiding, zoals werktuigbouw nodig? Moet inkoop de engineering afdeling ondersteunen om de juiste leverancier te kiezen en binnen budget te blijven? Of moeten de relaties met leveranciers verbeterd worden? Is er een inkoper nodig die nieuwe leveranciers kan vinden? Zijn er supply chain/leverings problemen die opgelost moeten worden?

15.000 +

Professionals in ons netwerk

Industrie

Productie, Machines, Automotive, Scheepsbouw, Chemie, Agroculture, Technische dienstverlening

Energie

Renewables, Wind, Offshore, Tankopslag

Constructie

Bouw, Infrastructuur, Baggeren

High tech

Lucht en ruimtevaart, Industriële automatisering, IoT, Medische apparatuur, Halfgeleiders

25+ Jaar

Actief in technische inkoop

Werving & Selectie

Onze aanpaak

Om kandidaten te kunnen verleiden te reageren op een vacature is een onderscheidende functiebeschrijving nodig. Daarvoor is een uitgebreide vacature intake nodig met de klant. Geselecteerde kandidaten worden door ons uitgebreid geinterviewed, waarmee we in feite een röntgenfoto van de kandidaat in relatie tot de vacature maken. Tijdens de verdere selectieprocedure binnen de organisatie van de klant begeleiden wij het gehele proces.

1.

Intake vacature

Om een goede vacaturebeschrijving te kunnen maken voeren wij allereerst een gesprek met de hiring manager. Met HR maken wij afspraken over de condities, de communicatie en de interne aanpak bij de klant.

2.

Interview rapporten

Onze interview rapporten van de door ons geselecteerde kandidaten worden met de CV’s meegestuurd aan de klant.

3.

Procedure bij de klant

Wij ondersteunen actief bij het inplannen van afspraken en bij het verkrijgen van terugkoppeling van de klant en adviseren waar nodig m.b.t. de arbeidsvoorwaarden. Tot en met de ondertekening van de arbeidsovereenkomst.

Detacheringsbureau

U kunt snel inspelen op uw behoefte aan tijdelijke inzet van inkoopkennis door een tijdelijke professional via xentys aan te trekken. Deze professionals staan op de payroll bij xentys maar zijn werkzaam in uw organisatie.

Partners in vooruitgang

Onze nazorg is een onderwerp van aandacht voor ons.

Ervaringen van Onze Klanten

Het beste compliment is een doorverwijzing

Marc de Kolf
Marc de Kolf@marcdekolf
Lees verder
Maarten and I have known each other for a long time and in all that time.I have experienced that Maarten always keeps his agreements, which makes the collaboration very pleasant. In addition, he has a fascinating vision on the role of purchasing and it is always a pleasure to exchange ideas with him about this field.
Esther van der Sluijs@esthervandersluijs
Lees verder
Ik werk graag met Xentys samen omdat zij kandidaten aanbieden die goed aansluiten op het gevraagde profiel. Ze steken moeite in de voorselectie. In principe iets wat je mag verwachten van een W&S bureau echter wat bij andere bureaus zeker niet vanzelfsprekend is gebleken. Maarten is als geen ander in staat je het gevoel te geven dat hij er absoluut alles aan zal doen om de juiste kandidaat te leveren. En vervolgens levert hij deze dan ook.
Vorige
Volgende

Procurement functies vanaf €60 000 per jaar

Op zoek naar de ideale technische inkoopfuncties? Bij xentys.nl vind je professionele en managementfuncties in inkoop binnen de industrie, bouw en offshore.. Stap in de wereld van topinkoop en ontdek vacatures die je carrière naar een hoger niveau tillen.

Scroll naar boven