Diensten: Recruitment & Consultancy

Ik zoek een inkoopprofessional

Technisch inkooptalent

Toenemende vraag ...

Is er een professional met een relevante technische opleiding, zoals werktuigbouw nodig? Moet inkoop de engineering afdeling ondersteunen om de juiste leverancier te kiezen en binnen budget te blijven? Of moeten de relaties met leveranciers verbeterd worden? Is er een inkoper nodig die nieuwe leveranciers kan vinden? Zijn er supply chain/leverings problemen die opgelost moeten worden?

Industrie

Productie

Machines

Automotive

Scheepsbouw

Chemie

Agroculture

Technische dienstverlening

High tech

Lucht en ruimtevaart

Industriële automatisering

IoT

Medische apparatuur

Halfgeleiders

Constructie

Bouw

Infrastructuur

Baggeren

Energie

Renewables

Wind

Offshore

Tankopslag

Onze aanpak

Het werving & selectieproces

Om kandidaten te kunnen verleiden te reageren op een vacature is een onderscheidende functiebeschrijving nodig. Daarvoor is een uitgebreide vacature intake nodig met de klant. Geselecteerde kandidaten worden door ons uitgebreid geinterviewed, waarmee we in feite een röntgenfoto van de kandidaat in relatie tot de vacature maken. Tijdens de verdere selectieprocedure binnen de organisatie van de klant begeleiden wij het gehele proces.

Intake vacature

Om die te kunnen schrijven voeren wij graag een gesprek met de hiring manager. Met HR maken wij graag afspraken over de condities, de communicatie en de interne aanpak bij de klant.

Interviewrapporten

Onze interview rapporten van de door ons geselecteerde kandidaten worden met de CV’s meegestuurd aan de klant.

Procedure bij de klant

Wij ondersteunen actief bij het inplannen van afspraken en bij het verkrijgen van terugkoppeling van de klant en adviseren waar nodig m.b.t. de arbeidsvoorwaarden. Tot en met de ondertekening van de arbeidsovereenkomst.

Meer info nodig? Neem contact op

Stuur een bericht

Maarten en ik kennen elkaar al heel lang en ik heb in al die tijd ervaren dat Maarten zijn afspraken altijd nakomt, wat de samenwerking heel prettig maakt.
Daarnaast heeft hij een boeiende visie op de rol van inkoop en is het altijd een plezier om met hem over dit vakgebied van gedachte te wisselen.

Marc de Kolf bij Royal van Lent/FeadshipInterim procurement professional via xentys

Over xentys

Adviseurs en getuigenissen

Ook in moeilijke arbeidsmarktomstandigheden vinden wij de gewenste kandidaat. Een nauwe communicatie met onze klanten is cruciaal voor ons succes

Maarten Smits van Oyen

Eigenaar en consultant

Adriaan Brok

Recruitment consultant