PNG_NEW_LOGO_BLUE_XENTYS
/ Diensten / Interim Inkoop

Interim inkoop

Efficiëntie, Expertise, Resultaten

Tijdelijke inkoopprofessionals nodig?

Bent u op zoek naar een ervaren inkoper die direct kan beginnen? Heeft uw project behoefte aan gespecialiseerde inkoopkennis of wilt u uw inkoopprocessen snel en effectief verbeteren? Xentys verbindt u met top interim inkoopprofessionals die klaarstaan om uw team te versterken en uw kosten te optimaliseren. Ontdek de ideale match voor uw inkoopuitdagingen bij ons.

15.000+

Professionals in ons netwerk

Inkoop in onze DNA

25+ years of Excellence. We verfijnen ons wervingsproces met de precisie en strategische vooruitblik die eigen is aan inkoop. We evolueren met de industrie om u topexpertise in inkoop aan te bieden.

Grote database

Uitgebreid netwerk, gerichte selectie. Onze steeds groeiende database wordt zorgvuldig samengesteld zodat we alleen de meest gekwalificeerde en relevante inkoopprofessionals selecteren.

X-ray interviews

Een kwart eeuw van het finetunen van ons interviewproces, waarbij we dieper graven dan vaardigheden om ervoor te zorgen dat de waarden van kandidaten aansluiten bij die van u, en zo de langetermijnwaarde van inkoop versterken.

Nazorg

Partners in Vooruitgang. Net als de beste inkoopstrategieën, is onze nazorg een continue lus van verbetering, ondersteuning en advisering, die blijvend succes verzekert voor zowel klanten als kandidaten.

Project inkoper(Global) Category Manager Teamleider Inkoop Head of Procurement en Director Purchasing. Of Contract Engineers, Contract Managers, Supplier quality engineers.

Zowel voor inkoop van directe als voor indirecte (NPR) productcategorieën, voor day to day inkoop, maar ook voor procesverbetering of gerichte training van de inkopers.

Het recruitmentproces

Meer vragen over het recruitmentproces? Vul het formulier in en wij nemen binnenkort contact met u op.​

Waar en wanneer nodig bieden wij ondersteuning aan onze interim managers in de vorm van adviezen, gebaseerd op onze inhoudelijke inkoop ervaring (schaduwmanagement). Als klant zult u hier weinig van merken, dit vindt achter de coulissen plaats.

Met u, als klant, houden wij nauw contact over de voortgang van de opdracht. Mochten er issues ontstaan, zijn wij vroegtijdig op de hoogte en kunnen helpen of ingrijpen in de fase dat er nog bijgestuurd kan worden.
Indien gewenst kijken wij mee, geven advies en helpen bij het maken van de juiste keuzes.

We stellen zowel freelancers/ZZP’ers voor als kandidaten die wij detacheren voor de duur van de opdracht. Voor ons is het daarbij van belang om de kandidaat te vinden die goed bij de opdracht past en binnen budget blijft.

Aan ons de taak de juiste interim professional te selecteren op basis van kenmerken als achtergrond, ervaring, vaardigheden, inkoopkennis, reputatie en kosten. U zult het inhoudelijk niet merken of een kandidaat gedetacheerd wordt of op ZZP basis werkt.

In geval van gedetacheerden kunnen vaak wel afspraken gemaakt worden over een eventuele overname van de kandidaat bij gebleken geschiktheid.

Indien u overweegt om op termijn een inkoper in vaste dienst te nemen en nu al werkzaamheden heeft waarvoor u tijdelijke ondersteuning nodig heeft, kunnen wij een eerste periode een inkoop professional bij u detacheren. Door deze op onze payroll te nemen (bij u te detacheren dus) bieden wij u de flexibiliteit die u zoekt om uw beslissing, m.b.t. het op vaste basis invullen van de positie, te nemen zodra u zich daar comfortabel bij voelt. Het geeft u ook de mogelijkheid om te bezien of de betreffende gedetacheerde inkoper goed inpasbaar is in uw organisatie.

Heeft u een tijdelijke inkoop professional nodig voor een project? Extra capaciteit dan wel specialistische kennis voor bijv. de aanschaf en implementatie van een complexe applicatie (bijv. ERP, WMS, PLM), voor het begeleiden van een grote tender (bijv. inschrijving op een Europese aanbesteding), voor een NPI project of voor de aanschaf en bouw van een grote investering (gebouw, produktielijn, verhuizing) dan leveren wij de juiste expertise aan in de vorm van de interim inkoop professional die u daarbij gaat ondersteunen.

Wij zijn vooral sterk als De combinatie van techniek en inkoop is iets waar wij goed in zijn, denk aan interim managers die mechanische tekeningen of E-schema’s kunnen interpreteren, of kennis hebben van de aanbodmarkt voor I/C’s, dan wel specifieke expertise hebben op gebied van de inkoop van machinecomponenten, apparatuur, Capex, onderaanneming of MRO. In industriële sectoren als offshore, bouw, technische dienstverlening, maakindustrie, food, farma, hightech, wind/energie.

Contactformulier

Heeft u vragen of opmerkingen?

Contact form basic [NL]
XENTYS_LOGO_WHITE 1

Klantcases

Feedback die wij krijgen van klanten en inkoopprofessionals is vooral dat wij de arbeidsmarkt voor inkoopfuncties in de industrie en de bouw als geen ander kennen en de juiste deskundigheid hebben om te adviseren over de juiste aanpak rondom een vacature of interim-opdracht.

Referenties​

Klanten en professionals kennen ons als een vertrouwde partner met een goed inzicht in de inkoopwereld binnen de industrie, bouw en offshore. Onze adviezen zijn gebaseerd op ervaring en op maat voor iedere situatie, zowel in recruitment als in inkoop.

Inkoop nieuws

Scroll naar boven