Sterke partner door inhoudelijke kennis en een uitgebreid netwerk

Sinds 2010 zijn wij in de disciplines projects, supply chain, operations, procurement, actief in Nederland en België.

Of u nu op zoek bent naar een geschikte professional of u ziet voor uzelf een nieuwe uitdaging, bij ons zit u goed. Wij kiezen niet de weg van de minste weerstand, maar de weg naar het hoogste rendement.

Interviews met kandidaten voor vacatures of opdrachten zijn diepgaand, uitgebreid en uiterst effectief. Het gaat ons daarbij niet alleen om de kennis en kunde, maar zeker ook om de soft-skills van een kandidaat.

Contact opnemen

Ontmoet de directie

Maarten Smits van Oyen, oprichter en eigenaar is reeds sinds 2000 actief met bemiddeling en search van professionals. xentys is het tweede bureau dat hij in dit werkveld opricht en uitbouwt.

xentys

Het Team

Maarten Smits van Oyen (rechts), 1957, eigenaar. Bedrijfskundige, loopbaan binnen inkoop, project management, operations, logistiek en verandermanagement. Zowel professioneel als management niveau (KPN). Sinds 1999 ondernemer in search en interim management, met InQuest (1999-2009) en sindsdien met xentys.

Folkert Schroten (links), 1964, recruiting consultant. Bedrijfskundige en civiel ingenieur, achtergrond als ondernemer, ICT-consultant en interim manager.

Manisha Bodha (rechts), 1983, back-office en searcher.

Anastatia Tisoer (links), 1982, back-office en searcher.

“Dit is wat we gewoon goed kunnen.”

Expertises