Sterke partner door inhoudelijke kennis en een uitgebreid netwerk

Sinds 2010 zijn wij in de disciplines projects, supply chain, operations, procurement en engineering, actief in Nederland en België.

Of u nu op zoek bent naar een geschikte professional of u ziet voor uzelf een nieuwe uitdaging, bij ons zit u goed. Wij kiezen niet de weg van de minste weerstand, maar het beste voor de organisatie.

Interviews met kandidaten voor vacatures of opdrachten zijn diepgaand, uitgebreid en uiterst effectief. Het gaat ons daarbij niet alleen om de kennis en kunde, maar zeker ook om de soft-skills van een kandidaat.

Contact opnemen

Het team

Onze recruiting consultants beschikken over een seniore achtergrond in de disciplines waarin wij actief zijn. En worden ondersteund door een enthousiaste back-office.

xentys

Het Team

Maarten Smits van Oyen (rechts), 1957, eigenaar en recruiting consultant. Bedrijfskundige, loopbaan binnen inkoop, project management, operations, logistiek en verandermanagement. Zowel professioneel als management niveau (KPN). Sinds 1999 ondernemer in search en interim management, sinds 2010 met xentys.

Paul Schut (links), 1958, recruiting consultant. Ondernemer, machinebouwer, creatief en begenadigd netwerker. Focus op familiebedrijven en techniek.

Manisha Bodha (rechts), 1983, recruiter

Anastatia Tisoer (links), 1982, office manager en recruiter

Maarten Smits van Oyen

Eigenaar/Recruiting Consultant

Maarten Smits van Oyen (rechts), 1957, eigenaar. Bedrijfskundige, loopbaan binnen inkoop, project management, operations, logistiek en verandermanagement. Zowel professioneel als management niveau (KPN). Sinds 1999 ondernemer in search en interim management, sinds 2009 met xentys.

 

 

Paul Schut

Recruiting Consultant

Met ruim 30 jaar ervaring als leidinggevende en ondernemer in de machine en metaal industrie zoek ik naar de beste manier om voor een ondernemer zijn organisatie in te richten en uit te rusten. Ik hou van concrete test methoden en werk graag met een op maat voor het bedrijf en de functie gemaakte casus. Daaruit haal je veel meer en dit pakt vaak verassend uit. Het plezierige van werken voor Xentys is dan ook dat ik terug kan vallen op collega’s die weer meer weten van, bij voorbeeld, bouwen, inkoop of logistiek en op hun vakgebied scherp zicht hebben op een geschikte kandidaat. Vanuit mijn machinebouw ervaring zou ik graag meer doen om creatieve, innovatieve mensen te plaatsen in de industrie. Dit kan positief bijdragen aan innovatie van een product maar ook productie of de eigenlijke business case.

Manisha Bodha

Recruiter

Na bijna 10 jaar binnen de financiële sector werkzaam te zijn geweest ben ik mij gaan richten op mensen en gestart bij Xentys. Bij Xentys willen wij diepgaande kennis ontwikkelen en gebruiken in ons vakgebied. Dit betekent voor mij veel leren van collega’s, opdrachtgevers en kandidaten. In mijn werk stel ik dus vooral veel vragen en luister heel goed om alle details te begrijpen.

Vooral het werken met technische mensen en wat zij samen kunnen boeit mij enorm en geeft mij energie. Voor mij is dat de motivatie om de juiste professionals te vinden en te plaatsen voor een vacature.

Anastatia Tisoer

office manager en recruiter

Na mijn HBO opleiding (Commerciële Economie) heb ik na enige omzwervingen mijn ‘plek’ gevonden bij Xentys, waar ik een breed scala aan werkzaamheden uitvoer in de combinatiefunctie van office manager en recruiter.

Als office manager manage ik het reilen en zeilen op kantoor en ben ik onder andere verantwoordelijk voor de administratieve en organisatorische werkzaamheden zodat de zaken op kantoor efficiënt en soepel verlopen.

Als recruiter ben ik verantwoordelijk voor het gehele recruitment proces voor mijn eigen vacatures. In deze functie onderscheid ik me door vanuit persoonlijke betrokkenheid en een scherpe en kritische geest tot een ideale match te komen.

Werken bij Xentys betekent voor mij: werken met en voor professionals en het leveren van kwaliteit met een glimlach!

“Dit is wat we gewoon goed kunnen.”

Expertises