Sinds 2010 zijn wij in de disciplines Procurement, Supply Chain en Projects, actief in Nederland en België

Of u nu op zoek bent naar een geschikte professional of u ziet voor uzelf een nieuwe uitdaging, bij ons zit u goed. Wij kiezen niet de weg van de minste weerstand, maar het beste voor de organisatie.

Interviews met kandidaten voor vacatures of opdrachten zijn diepgaand, uitgebreid en uiterst effectief. Het gaat ons daarbij niet alleen om de kennis en kunde, maar zeker ook om de soft-skills van een kandidaat.

Contact opnemen

Ons team

Onze professionals van links naar rechts:
– Adriaan Brok, Recruitment consultant
– Maarten Smits van Oyen, Eigenaar en Recruitment consultant
– Pien, Talent consultant Procurement
– Roeland, Talent consultant Supply Chain

Maarten Smits van Oyen

Eigenaar/Recruitment Consultant

Maarten Smits van Oyen, eigenaar. Bedrijfskundige, loopbaan binnen inkoop, project management, operations, logistiek en verandermanagement. Zowel professioneel als management niveau (KPN). Sinds 1999 ondernemer in search en interim management, sinds 2009 met xentys.

 

 

Adriaan Brok

Recruitment Consultant

Adriaan Brok helpt bedrijven en kandidaten elkaar te vinden. Hij begrijpt de vraag van uw bedrijf en kan deze als geen ander vertalen naar een geschikt kandidaatprofiel. Adriaan heeft meer dan 15 jaar ervaring in de personele dienstverlening, is vrolijk, transparant en eerlijk. En… altijd op zoek naar de mens achter de kandidaat. Staat klaar met raad en daad.

Bel of mail Adriaan met vragen of advies over tijdelijke of permanente invulling van uw personeelsvraag. Hij zal op een creatieve manier de juiste kandidaat vinden.

Roeland

Talent consultant Supply Chain

Roeland is 32, M.Sc. in marketing en heeft nu ruim 4 jaar werkervaring, vooral in de platform/e-commerce industrie, is streetwise en gaat voor functies in Supply Chain.

Pien

Talent consultant Procurement

Pien is 25, B.Sc. in communicatie, heeft 1 jaar werkervaring in een commerciële functie in de IT sector. Is de vrolijke noot in het team en lekker leergierig.

Overtuigd?

Wij bespreken graag vrijblijvend de mogelijkheden met u.

 
Contact

“Dit is wat we gewoon goed kunnen.”

Expertises