Sterke partner door inhoudelijke kennis en een uitgebreid netwerk

Sinds 2010 zijn wij in de disciplines Procurement, Supply Chain en Projects, actief in Nederland en België

Of u nu op zoek bent naar een geschikte professional of u ziet voor uzelf een nieuwe uitdaging, bij ons zit u goed. Wij kiezen niet de weg van de minste weerstand, maar het beste voor de organisatie.

Interviews met kandidaten voor vacatures of opdrachten zijn diepgaand, uitgebreid en uiterst effectief. Het gaat ons daarbij niet alleen om de kennis en kunde, maar zeker ook om de soft-skills van een kandidaat.

Contact opnemen

Het team

Onze recruiting consultants beschikken over een stevige kennis van de disciplines en sectoren waarin wij actief zijn. Zij worden ondersteund door een enthousiaste back-office.

xentys

Het Team

Maarten Smits van Oyen (linksachter) 1957, eigenaar en recruiting consultant. Bedrijfskundige, loopbaan binnen inkoop, project management, operations, logistiek en verandermanagement. Zowel professioneel als management niveau (KPN). Sinds 1999 ondernemer in search en interim management, sinds 2010 met xentys.

Adriaan Brok (rechts) 1978, recruiting consultant. Langjarige ervaring in de personeelsbemiddeling. Focus op industrie en technische functies. Zowel corporates, familiebedrijven als MKB.

Manisha Bodha (rechtsvoor), 1983, recruiter

Anastatia Tisoer (links), 1982, office manager en recruiter

Maarten Smits van Oyen

Eigenaar/Recruiting Consultant

Maarten Smits van Oyen (rechts), 1957, eigenaar. Bedrijfskundige, loopbaan binnen inkoop, project management, operations, logistiek en verandermanagement. Zowel professioneel als management niveau (KPN). Sinds 1999 ondernemer in search en interim management, sinds 2009 met xentys.

 

 

Adriaan Brok

Recruiting Consultant

Adriaan Brok helpt bedrijven en kandidaten elkaar te vinden. Hij begrijpt de vraag van uw bedrijf en kan deze als geen ander vertalen naar een geschikt kandidaatprofiel. Adriaan heeft meer dan 15 jaar ervaring in de personele dienstverlening, is vrolijk, transparant en eerlijk. En .. altijd op zoek naar de mens achter de kandidaat. Staat graag klaar met raad en daad.

Bel Adriaan (070 24 004 14) of mail (adriaan.brok@xentys.nl ) met vragen of advies over tijdelijke of permanente invulling van uw personeelsvraag. Hij zal op een creatieve manier de juiste kandidaat vinden.

Manisha Bodha

Recruiter

Na bijna 10 jaar binnen de financiële sector werkzaam te zijn geweest ben ik mij gaan richten op mensen en gestart bij Xentys. Bij Xentys willen wij diepgaande kennis ontwikkelen en gebruiken in ons vakgebied. Dit betekent voor mij veel leren van collega’s, opdrachtgevers en kandidaten. In mijn werk stel ik dus vooral veel vragen en luister heel goed om alle details te begrijpen.

Vooral het werken met technische mensen en wat zij samen kunnen boeit mij enorm en geeft mij energie. Voor mij is dat de motivatie om de juiste professionals te vinden en te plaatsen voor een vacature.

Anastatia Tisoer

office manager en recruiter

Na mijn HBO opleiding (Commerciële Economie) heb ik na enige omzwervingen mijn ‘plek’ gevonden bij Xentys, waar ik een breed scala aan werkzaamheden uitvoer in de combinatiefunctie van office manager en recruiter.

Als office manager manage ik het reilen en zeilen op kantoor en ben ik onder andere verantwoordelijk voor de administratieve en organisatorische werkzaamheden zodat de zaken op kantoor efficiënt en soepel verlopen.

Als recruiter ben ik verantwoordelijk voor het gehele recruitment proces voor mijn eigen vacatures. In deze functie onderscheid ik me door vanuit persoonlijke betrokkenheid en een scherpe en kritische geest tot een ideale match te komen.

Werken bij Xentys betekent voor mij: werken met en voor professionals en het leveren van kwaliteit met een glimlach!

“Dit is wat we gewoon goed kunnen.”

Expertises