Sterke partner door inhoudelijke kennis en een uitgebreid netwerk

Sinds 2010 zijn wij in de disciplines projects, supply chain, operations, procurement en engineering, actief in Nederland en België.

Of u nu op zoek bent naar een geschikte professional of u ziet voor uzelf een nieuwe uitdaging, bij ons zit u goed. Wij kiezen niet de weg van de minste weerstand, maar de weg naar het hoogste rendement.

Interviews met kandidaten voor vacatures of opdrachten zijn diepgaand, uitgebreid en uiterst effectief. Het gaat ons daarbij niet alleen om de kennis en kunde, maar zeker ook om de soft-skills van een kandidaat.

Contact opnemen

Het team

Onze recruiting consultants beschikken over een seniore achtergrond in de disciplines waarin wij actief zijn. En worden ondersteund door een enthousiaste back-office.

xentys

Het Team

Paul Schut (midden), recruiting consultant. Ondernemer, machinebouwer, creatief en begenadigd netwerker. Focus op familiebedrijven en techniek.

Maarten Smits van Oyen (rechts), eigenaar. Bedrijfskundige, loopbaan binnen inkoop, project management, operations, logistiek en verandermanagement. Zowel professioneel als management niveau (KPN). Sinds 1999 ondernemer in search en interim management, sinds 2010 met xentys.

Manisha Bodha (rechts), recruiter.

Anastatia Tisoer (links), office manager & recruiter.

Paul Schut

Recruiting Consultant

Met ruim 30 jaar ervaring als leidinggevende en ondernemer in de machine en metaal industrie zoek ik naar de beste manier om voor een ondernemer zijn organisatie in te richten en uit te rusten. Ik hou van concrete test methoden en werk graag met een op maat voor het bedrijf en de functie gemaakte casus. Daaruit haal je veel meer en dit pakt vaak verassend uit. Het plezierige van werken voor Xentys is dan ook dat ik terug kan vallen op collega’s die weer meer weten van, bij voorbeeld,  bouwen, inkoop of logistiek en op hun vakgebied scherp zicht hebben op een geschikte kandidaat. Vanuit mijn machinebouw ervaring zou ik graag meer doen om creatieve, innovatieve mensen te plaatsen in de industrie. Dit kan positief bijdragen aan innovatie van een product maar ook productie of de eigenlijke business case.

Maarten Smits van Oyen

Eigenaar

Maarten Smits van Oyen (rechts), 1957, eigenaar. Bedrijfskundige, loopbaan binnen inkoop, project management, operations, logistiek en verandermanagement. Zowel professioneel als management niveau (KPN). Sinds 1999 ondernemer in search en interim management, sinds 2009 met xentys.

 

 

Manisha Bodha, Anastatia Tisoer

Backoffice en searchers

Als backoffice medewerkers bij Xentys zijn wij dagelijks op zoek naar de beste manieren om kandidaten te werven. Wij bieden onze recruiters volledige ondersteuning zodat zij hun taken efficiënter en effectiever kunnen uitvoeren. De uitdaging in ons werk zit vooral in het benaderen van potentiële opdrachtgevers, zodat wij hun ondersteuning kunnen bieden in het invullen van hun openstaande vacatures. Xentys onderscheidt zich doordat wij een zeer goede open en eerlijke verstandhouding met elkaar hebben. Hierdoor zijn wij in staat de beste kwaliteit te leveren als het gaat om het plaatsen van de juiste kandidaat voor de juiste job.

“Dit is wat we gewoon goed kunnen.”

Expertises