Detachering inkoop

Ik zoek een tijdelijke inkoopprofessional

Tijdelijke inkopers in dienst bij xentys

Naast interim inkopers die freelance werken (ZZP) kunnen wij ook kandidaten op detacheringsbasis aanbieden. Zij vervullen een tijdelijke opdracht in uw organisatie maar staan op de payroll van xentys.

Gewoonlijk is dit vooral voor lichte (operationele) functies en voor personen aan het eind van hun loopbaan.

Inhoudelijk en qua contractvorm maakt dit voor de klant geen verschil met een freelance interim’er, alleen de contractvorm tussen de kandidaat en xentys verschilt.

Daarnaast zijn wij SNA gecertificeerd om te waarborgen dat de juridische risico’s die met deze contracvorm gemoeid zijn, zijn afgedekt.

25+ Jaar

Actief in technische inkoop

Inkoop in onze DNA

25+ years of Excellence. We verfijnen ons wervingsproces continu. Inspelend op de wensen van onze klanten en opdrachtgevers bieden wij u de expertise die u zoekt.

X-ray interviews

Een kwart eeuw van het finetunen van ons interviewproces, waarbij we dieper graven dan vaardigheden om ervoor te zorgen dat de waarden van kandidaten aansluiten bij die van u, en zo de langetermijnwaarde van inkoop versterken.

Nazorg

Partners in vooruitgang. Onze nazorg is een onderwerp van aandacht voor ons. Waar gewenst of nodig bieden wij ondersteuning en advisering, zowel aan onze interim'ers of geplaatste inkoopprofessionals, waar het gaat om inkoop inhoudelijke aspecten, alsook aan klanten waar het gaat om het recruitment proces.

Contactformulier

Heeft u vragen of opmerkingen?

Contact form basic [NL]

De evolutie van inkoop

De rol van inkoop binnen organisaties heeft een opmerkelijke transformatie ondergaan. Van een puur administratieve functie heeft het zich ontwikkeld tot een strategische bedrijfsfunctie. Bij Xentys begrijpen we deze evolutie en de toenemende strategische waarde van inkoop.

Onze professionals zijn niet alleen uitgerust met de nodige technische kennis, maar ook met een diepgaand begrip van de dynamiek van de moderne inkoopfunctie.

Bij Xentys streven we ernaar om de brug te zijn tussen getalenteerde inkoopprofessionals en toonaangevende organisaties. Onze unieke waarde als tussenpersoon ligt in onze directe communicatie met de hiring managers. We begrijpen precies wat voor soort inkoopprofessional ze nodig hebben.

Kandidaten kunnen rechtstreeks contact met ons opnemen om te zien of ze de juiste match zijn. We besparen tijd en moeite voor beide partijen en garanderen succes in het plaatsingsproces!

Elke organisatie is uniek, en daarom is de juiste match cruciaal. We gaan verder dan alleen het kijken naar vaardigheden en ervaring.

We begrijpen het belang van de juiste persoonlijkheid en culturele fit. Of u nu iemand nodig heeft die verandering kan stimuleren of juist stabiliteit kan bieden, bij Xentys zorgen we voor de perfecte match.

We luisteren naar uw specifieke behoeften en zorgen ervoor dat de professionals die we voorstellen naadloos in uw organisatie passen.

XENTYS_LOGO_WHITE 1

Klantcases

Feedback die wij krijgen van klanten en inkoopprofessionals is vooral dat wij de arbeidsmarkt voor inkoopfuncties in de industrie en de bouw als geen ander kennen en de juiste deskundigheid hebben om te adviseren over de juiste aanpak rondom een vacature of interim-opdracht.

Referenties​

Klanten en professionals kennen ons als een vertrouwde partner met een goed inzicht in de inkoopwereld binnen de industrie, bouw en offshore. Onze adviezen zijn gebaseerd op ervaring en op maat voor iedere situatie, zowel in recruitment als in inkoop.

Detachering Bureau

U kunt snel inspelen op uw behoefte aan tijdelijke inzet van inkoopkennis door een tijdelijke professional via xentys aan te trekken. Deze professionals staan op de payroll bij xentys maar zijn werkzaam in uw organisatie.

Interim Inkoop

Heeft u een project waarvoor speciale vaardigheden vereist zijn? Bent u op zoek naar iemand die uw inkoop kan verbeteren? Wilt u kosten besparen?

Detachering Bureau

U kunt snel inspelen op uw behoefte aan tijdelijke inzet van inkoopkennis door een tijdelijke professional via xentys aan te trekken. Deze professionals staan op de payroll bij xentys maar zijn werkzaam in uw organisatie.

Interim Inkoop

Heeft u een project waarvoor speciale vaardigheden vereist zijn? Bent u op zoek naar iemand die uw inkoop kan verbeteren? Wilt u kosten besparen?

Inkoop nieuws

Wat is een freight forwarder
Inkoop Kennis

Wat is een freight forwarder?

Een freight forwarder, ook wel expediteur genoemd, is een essentiële schakel in de logistieke keten. Deze partij organiseert en coördineert het transport van de goederen

Lees verder
Scroll naar boven