/ Diensten / Recruit een inkoper

Recruit een inkoper

Werving & Selectie

Bent u op zoek naar een inkoop specialist?

Zoekt u een tactisch of strategisch inkoper, een categorie manager, inkoopmanager of misschien wel een andere functie in uw inkoopteam? Heeft u moeite met het invullen van een inkoopvacature? xentys vindt de beste match voor uw functie

25+ Jaar

Actief in technische inkoop

Het recruitmentproces

25+ years of Excellence. We verfijnen ons wervingsproces met de precisie en strategische vooruitblik die eigen is aan inkoop. We evolueren met de industrie om u topexpertise in inkoop aan te bieden.

Op basis van onze gedetailleerde kennis van de arbeidsmarkt voor inkopers en ons netwerk, zijn wij in staat de juiste kandidaten te vinden en te enthousiasmeren om te solliciteren. Recruit een inkoper nodig met technische expertise.

Verfijnde techniek ontwikkeld gedurende 25 jaar, die een serie vragen omvat die de essentie van de kandidaat onthult. Dit diepgaande gesprek peilt niet alleen naar vakbekwaamheid maar ook naar de persoonlijke drijfveren en culturele match, wat zorgt voor een plaatsing die de tand des tijds doorstaat.

Van ontvangen sollicitaties wordt het CV geëvalueerd. Kandidaten die aan de belangrijkste eisen voldoen worden door ons uitgebreid geïnterviewed. Waar gewenst/nodig worden referenties nagetrokken of diploma’s gecheckt. Op basis van deze info worden de kandidaten geselecteerd die wij aanbieden aan de klant. Het is ons streven slechts 3 kandidaten aan te bieden. Afhankelijk van de arbeidsmarkt bieden wij geschikte kandidaten direct na ons interview aan, dan wel allen tegelijk na het laatste interview.

Partners in Vooruitgang. Net als de beste inkoopstrategieën, is onze nazorg een continue inspanning om te verbeteren d.m.v. ondersteuning en advisering om blijvend succes te verzekeren voor zowel klanten als kandidaten.

Indien gewenst kunnen wij een inkoper gedetacheerde een eerste periode bij ons op de payroll nemen. Na gebleken geschiktheid en wederzijdzse instemming kan hij/zij bij u in dienst treden.

Meer over detachering.

In industrie, high-tech, bouw en energie

Tactisch, Strategisch inkoper, Categorie manager of Manager inkoop

Zowel directe als indirecte categorieën

Vind een inkoper via xentys

Bij xentys, uw ervaren inkoop recruitment bureau, helpen wij u graag met het vinden van de juiste professional voor uw inkoopteam. Stuur vandaag nog een bericht en versterk uw inkoopafdeling.

SNA kwaliteitskeurmerk

NEN-4400-1 gecertificeerd

Feedback die wij krijgen van klanten en inkoopprofessionals is vooral dat wij de arbeidsmarkt voor inkoopfuncties in de industrie en de bouw als geen ander kennen en de juiste deskundigheid hebben om te adviseren over de juiste aanpak rondom een vacature of interim-opdracht.

Naar klantcases

Klanten en professionals kennen ons als een vertrouwde partner met een goed inzicht in de inkoopwereld binnen de industrie, bouw en offshore. Onze adviezen zijn gebaseerd op ervaring en op maat voor iedere situatie, zowel in recruitment als in inkoop.

Onze referenties

Inkoop nieuws

Wat is een freight forwarder
Inkoop Kennis

Wat is een freight forwarder?

Een freight forwarder, ook wel expediteur genoemd, is een essentiële schakel in de logistieke keten. Deze partij organiseert en coördineert het transport van de goederen

Lees verder

Vind inkoopprofessionals

voor permanente of tijdelijke functies

Opdrachtgevers

Zoek je een inkoopexpert voor tijdelijke of permanente functies? Iemand die echt wat van inkoop kent, het soepel laat lopen of verbetert? xentys is precies waar je moet zijn.

Scroll naar boven