Recruit een inkoper

Inkoop professionals gezocht

Zoekt u een tactisch of strategisch inkoper, een categorie manager, inkoopmanager of misschien wel een andere functie in uw inkoopteam? Heeft u moeite met het invullen van een inkoopvacature met een brutojaarsalaris vanaf € 50K ? Recruit een inkoper via Xentys.

In industrie, high-tech, bouw en energie
Tactisch inkoper, Strategisch inkoper, Categorie manager of Manager inkoop
Zowel directe als indirecte categorieën

inkoop technische sectoren

Meer over Recruitmentprocess

Read more

Werving

Op basis van onze gedetailleerde kennis van de arbeidsmarkt voor inkopers en ons netwerk, zijn wij in staat de juiste kandidaten te vinden en te enthousiasmeren om te solliciteren. Recruit een inkoper nodig met technische expertise.

Candidaat selectie

Van ontvangen sollicitaties wordt het CV geëvalueerd. Kandidaten die aan de belangrijkste eisen voldoen worden door ons uitgebreid geïnterviewed. Waar gewenst/nodig worden referenties nagetrokken of diploma’s gecheckt. Op basis van deze info worden de kandidaten geselecteerd die wij aanbieden aan de klant. Het is ons streven slechts 3 kandidaten aan te bieden. Afhankelijk van de arbeidsmarkt bieden wij geschikte kandidaten direct na ons interview aan, dan wel allen tegelijk na het laatste interview.

Detavast

Indien gewenst kunnen wij een inkoper gedetacheerde een eerste periode bij ons op de payroll nemen. Na gebleken geschiktheid en wederzijdzse instemming kan hij/zij bij u in dienst treden.

Meer over detachering.

Inkoper nodig?

Geef uw gegevens op en wij nemen binnen 24 uur contact met u op
  Laatste vaste vacatures

  Quality manager (& Continuous Improvement)

  Manufacturing electronics

  Rotterdam-N

  85,000 per year

  Lees meer

  Category manager Mechanical

  Manufacturing machines/eqmt

  N-Limburg

  92,000 per year

  Lees meer

  Supply chain manager (high-tech)

  High-tech

  Rotterdam

  90,000 per year

  Lees meer

  Interim Inkoop

  Heeft u een project waarvoor speciale vaardigheden vereist zijn? Bent u op zoek naar iemand die uw inkoop kan verbeteren? Wilt u kosten besparen?

  Detachering bureau

  U kunt snel inspelen op uw behoefte aan tijdelijke inzet van inkoopkennis door een tijdelijke professional via xentys aan te trekken. Deze professionals staan op de payroll bij xentys maar zijn werkzaam in uw organisatie.

  Meer info nodig? Neem contact op

  Stuur een bericht