Referenties

Klanten

Wij hebben de volgende referenties ontvangen van onze klanten

Ik werk graag met Xentys samen omdat zij kandidaten aanbieden die goed aansluiten op het gevraagde profiel. Ze steken moeite in de voorselectie. In principe iets wat je mag verwachten van een W&S bureau echter wat bij andere bureaus zeker niet vanzelfsprekend is gebleken. Maarten is als geen ander in staat je het gevoel te geven dat hij er absoluut alles aan zal doen om de juiste kandidaat te leveren. En vervolgens levert hij deze dan ook.

Esther van der Sluijs, Supply chain managerRoyal van Lent (Feadship)

Marco heeft statuur, is een sterke onderhandelaar, geeft praktijktraining aan buyers, geeft inhoud aan category management en communiceert sterk met engineers.

Jeroen Hes, Manager Supply chain bij Huismanover Marco Joosten, interim categorie manager via xentys

Interim professionals over ons

Endorsement van onze interimprofessionals

Maarten en ik kennen elkaar al heel lang en ik heb in al die tijd ervaren dat Maarten zijn afspraken altijd nakomt, wat de samenwerking heel prettig maakt.
Daarnaast heeft hij een boeiende visie op de rol van inkoop en is het altijd een plezier om met hem over dit vakgebied van gedachte te wisselen.

Marc de Kolf, Interim inkoop professionalRoyal van Lent (Feadship) via xentys

Kandidaten over ons

Citaten van onze kandidaten

Bedankt voor jullie hulp. Ik moet zeggen dat jullie de meest efficiënte recruiters zijn waarmee ik gewerkt heb.

Tot voor kort zette ik recruiters in het rijtje makelaars en auto verkopers maar deze indruk heb ik positief bijgesteld. Dank voor dat inzicht.

Mijn complimenten; jullie zijn het eerste bureau waar ik een ontvangstbevestiging van kreeg, en het eerste bureau dat zo duidelijk met uitleg van redenen reageert.

Ik was positief verrast door jouw actieve benadering en adviezen.

Het proces met jou heb ik als prettig ervaren, daar je ook als feedback terugkoppelt wat de waarheid is. Niet mooier maken dan het is en ook leerpunten probeert mee te geven voor volgende gesprekken.

Een inkoper nodig?

Geef uw gegevens op en wij nemen binnen 24 uur contact met u op
  Onze consultants

  Wij baseren ons op onze uitgebreide inkoop en arbeidsmarkt ervaring en selecteren en introduceren de juiste professional voor uw vacature of tijdelijke positie. Een nauwe samenwerking met onze klanten is cruciaal voor ons succes.

  Maarten Smits van Oyen

  Eigenaar en consultant

  Adriaan Brok

  Recruitment consultant