PNG_NEW_LOGO_BLUE_XENTYS

Recruitment bureau

Een waardevolle partner bij het vinden van de juiste kandidaat

Wat te verwachten bij een samenwerking met xentys?

Natuurlijk is het allereerste doel de ideale kandidaat te vinden voor jouw organisatie. Daarbij is een individuele en persoonlijke aanpak essentieel voor ons. Hieronder vind je aangegeven wij werken.

Wij staan altijd voor het nastreven van een eerlijke samenwerking en willen jou dan ook transparantie bieden over het gehele wervingsproces.

Xentys heeft diepgaande kennis van het wervingsproces en uw (technische) sector, zodat we u kunnen helpen bij het vinden van de juiste professionals voor uw organisatie.

Met ons grote netwerk van technische inkoopprofessionals, kunnen wij jou helpen bij het vinden van geschikt talent.

Xentys hecht veel waarde aan persoonlijk contact met zowel werkgevers als werknemers. Wij zullen er alles aan doen om een goede relatie op te bouwen en te onderhouden, zodat de samenwerking soepel verloopt.

Binnen onze organisatie werken we met ervaren recruiters die beschikken over de vaardigheden en kennis om de juiste match te maken tussen een aantal kandidaten en jouw organisatie.

25+ Jaar

Actief in technische inkoop

Inkoop in onze DNA

25+ years of Excellence. We verfijnen ons wervingsproces continu, inspelend op de wensen van onze klanten en opdrachtgevers bieden wij u de expertise die u zoekt.

Grote database

Uitgebreid netwerk, gerichte selectie. Onze steeds groeiende database wordt zorgvuldig samengesteld zodat we alleen de meest gekwalificeerde en relevante inkoopprofessionals selecteren.

X-ray interviews

Een kwart eeuw continu verbeteren van ons interviewproces, o.m. doordat we dieper graven dan vaardigheden om ervoor te zorgen dat de waarden van kandidaten aansluiten bij die van u, zij presteren en geruime tijd in hun functie blijven.

Nazorg

Partners in vooruitgang. Onze nazorg is een onderwerp van aandacht voor ons. Waar gewenst of nodig bieden wij ondersteuning en advisering, zowel aan onze interim'ers of geplaatste inkoopprofessionals, waar het gaat om inkoop inhoudelijke aspecten, alsook aan klanten waar het gaat om het recruitment proces.

Contactformulier

Heeft u vragen of opmerkingen?

Contact form basic [NL]

Vind de juiste kandidaat

Het vinden van de juiste kandidaat voor jouw openstaande vacatures kan in deze tijd nog weleens een uitdaging zijn, vooral als je niet beschikt over de juiste middelen en expertise. In dat geval kan het inhuren van de diensten van een Recruitment Bureau, zoals Xentys, uitkomst bieden. Wil je meer weten over recruitmentbureaus en wat wij doen? Houd je dan stevig vast, want in dit blog gaan we dieper in op wat een recruitmentbureau is, waarom het inhuren van een recruitment consultant de juiste keuze voor jou kan zijn en hoe wij kunnen bijdragen aan het vinden van de perfecte match voor jouw organisatie.

Een Recruitment Bureau, ook wel bekend als een wervingsbureau, is een organisatie die zich specialiseert in het bemiddelen van geschikte kandidaten voor openstaande functies bij bedrijven. Dit kan variëren van vaste banen tot tijdelijke en interim-posities. Een bureau als Xentys beschikt over een groot netwerk van relevante kandidaten, heeft diepgaande kennis van het recruitmentproces en heeft ervaring in het vinden van de juiste technische inkopers.

Een recruitment consultant is een specialist op het gebied van recruitment en bemiddelt tussen werkgevers en werknemers. Het voordeel van het inhuren van een recruitment consultant is dat zij beschikken over de expertise en ervaring in recruitment. Bij Xentys weten we hoe we de juiste professionals kunnen benaderen en hebben we de vaardigheden in huis om de juiste match te maken tussen het gewenste profiel van de kandidaat en jouw bedrijf.

Bovendien kan een recruitment consultant je helpen tijd en geld te besparen. Het wervingsproces kan tijdrovend en kostbaar zijn, vooral als je niet veel tijd hebt en op korte termijn iemand nog hebt, kunnen wij uitkomst bieden. Door gebruik te maken van onze diensten, kun je het hele recruitmentproces uitbesteden en daarmee tijd en geld besparen.

Een recruitmentbureau kan verschillende diensten aanbieden, afhankelijk van jouw wensen en behoeften. Hieronder volgen enkele voorbeelden van diensten die wij met ons team van professionals kunnen leveren:

  • Bemiddelen van professionals: Wij kunnen jou helpen bij het vinden van geschikte professionals voor openstaande vacatures, van tijdelijke tot vaste posities.
  • Interim Recruitment: Xentys kan je helpen bij het vinden van geschikt personeel voor tijdelijke of interim-posities, bijvoorbeeld bij ziekte of zwangerschapsverlof.
  • Dedicated Recruiters: Het is bij ons mogelijk om dedicated recruiters in te zetten om specifiek voor jouw organisatie te zoeken naar geschikte kandidaten.
  • Anonieme vacatures: Bij ons kun je als bedrijf anonieme vacatures plaatsen om jouw bedrijfsidentiteit te beschermen, bijvoorbeeld als je op zoek bent naar een nieuwe manager.
  • Expertise in de technische sector: Xentys beschikt over expertise in de technische sector en wij kunnen je dan ook goed op weg helpen bij het vinden van de juiste technische inkoper.
  • Groei voor professionals: Xentys helpt bij het vinden van een goede baan om professionals te helpen groeien in hun carrière en een aansluitende baan te helpen vinden.
  • Detachering: Wij bieden de mogelijkheid om flexibel personeel in te huren voor een bepaald aantal uur per week, bijvoorbeeld als je extra handen nodig heeft tijdens drukke periodes of voor een specifiek project.

Onze recruiters kunnen jou helpen de juiste kandidaat te vinden voor jouw organisatie. Wij beschikken over een groot netwerk van relevante kandidaten en hebben diepgaande kennis van het gehele wervingsproces. Met het inschakelen van een professional, kun je er zeker van zijn dat je alleen geschikte kandidaten aangeboden krijgt. Wij besteden aandacht aan zowel de vacature als jouw bedrijf, zodat wij op een duurzame manier een match kunnen realiseren.

Wanneer blijkt dat een kandidaat toch niet de juiste persoon is voor de functie, bieden wij in de meeste gevallen garantie aan. Dit betekent dat wij kosteloos een nieuwe kandidaat zullen werven die wel past bij het gewenste profiel voor de vacature. Dit geeft jou als werkgever extra zekerheid en vertrouwen in de samenwerking.

Xentys kan een waardevolle partner zijn bij het vinden van de juiste kandidaat voor jouw organisatie. Wij beschikken over diepgaande kennis en expertise in het recruitmentproces en hebben een groot netwerk van technische inkoopprofessionals. Het inhuren van een recruitment consultant kan jou helpen tijd en geld te besparen en bijdragen aan het vinden van de perfecte match voor jouw organisatie. Wij proberen altijd evenveel aandacht te besteden aan zowel de vacature als jouw bedrijf en daarbij streven we eerlijke samenwerking na. Neem gerust contact met ons op om te kijken of wij samen de juiste kandidaat kunnen vinden voor jouw openstaande vacature.

XENTYS_LOGO_WHITE 1

Klantcases

Feedback die wij krijgen van klanten en inkoopprofessionals is vooral dat wij de arbeidsmarkt voor inkoopfuncties in de industrie en de bouw als geen ander kennen en de juiste deskundigheid hebben om te adviseren over de juiste aanpak rondom een vacature of interim-opdracht.

Referenties​

Klanten en professionals erkennen ons als een vertrouwde partner met unieke inzicht in de inkoopwereld. Onze adviezen zijn geworteld in ervaring en op maat gemaakt voor elke unieke vacature of interim-uitdaging.

Detachering Bureau

U kunt snel inspelen op uw behoefte aan tijdelijke inzet van inkoopkennis door een tijdelijke professional via xentys aan te trekken. Deze professionals staan op de payroll bij xentys maar zijn werkzaam in uw organisatie.

Interim Inkoop

Heeft u een project waarvoor speciale vaardigheden vereist zijn? Bent u op zoek naar iemand die uw inkoop kan verbeteren? Wilt u kosten besparen?

Detachering Bureau

U kunt snel inspelen op uw behoefte aan tijdelijke inzet van inkoopkennis door een tijdelijke professional via xentys aan te trekken. Deze professionals staan op de payroll bij xentys maar zijn werkzaam in uw organisatie.

Interim Inkoop

Heeft u een project waarvoor speciale vaardigheden vereist zijn? Bent u op zoek naar iemand die uw inkoop kan verbeteren? Wilt u kosten besparen?

Inkoop nieuws

Scroll naar boven