Recruitment bureau

Een waardevolle partner bij het vinden van de juiste kandidaat

Vind juiste kandidaat

Het vinden van de juiste kandidaat voor jouw openstaande vacatures kan in deze tijd nog weleens een uitdaging zijn, vooral als je niet beschikt over de juiste middelen en expertise. In dat geval kan het inhuren van de diensten van een Recruitment Bureau, zoals Xentys, uitkomst bieden. Wil je meer weten over recruitmentbureaus en wat wij doen? Houd je dan stevig vast, want in dit blog gaan we dieper in op wat een recruitmentbureau is, waarom het inhuren van een recruitment consultant de juiste keuze voor jou kan zijn en hoe wij kunnen bijdragen aan het vinden van de perfecte match voor jouw organisatie.

Wat is een recruitmentbureau?

Een Recruitment Bureau, ook wel bekend als een wervingsbureau, is een organisatie die zich specialiseert in het bemiddelen van geschikte kandidaten voor openstaande functies bij bedrijven. Dit kan variëren van vaste banen tot tijdelijke en interim-posities. Een bureau als Xentys beschikt over een groot netwerk van relevante kandidaten, heeft diepgaande kennis van het recruitmentproces en heeft ervaring in het vinden van de juiste technische inkopers.

Waarom een recruitment consultant inhuren?

Een recruitment consultant is een specialist op het gebied van recruitment en bemiddelt tussen werkgevers en werknemers. Het voordeel van het inhuren van een recruitment consultant is dat zij beschikken over de expertise en ervaring in recruitment. Bij Xentys weten we hoe we de juiste professionals kunnen benaderen en hebben we de vaardigheden in huis om de juiste match te maken tussen het gewenste profiel van de kandidaat en jouw bedrijf.

Bovendien kan een recruitment consultant je helpen tijd en geld te besparen. Het wervingsproces kan tijdrovend en kostbaar zijn, vooral als je niet veel tijd hebt en op korte termijn iemand nog hebt, kunnen wij uitkomst bieden. Door gebruik te maken van onze diensten, kun je het hele recruitmentproces uitbesteden en daarmee tijd en geld besparen.

Welke diensten vind je bij Xentys?

Een recruitmentbureau kan verschillende diensten aanbieden, afhankelijk van jouw wensen en behoeften. Hieronder volgen enkele voorbeelden van diensten die wij met ons team van professionals kunnen leveren:

 • Bemiddelen van professionals: Wij kunnen jou helpen bij het vinden van geschikte professionals voor openstaande vacatures, van tijdelijke tot vaste posities.
 • Interim Recruitment: Xentys kan je helpen bij het vinden van geschikt personeel voor tijdelijke of interim-posities, bijvoorbeeld bij ziekte of zwangerschapsverlof.
 • Dedicated Recruiters: Het is bij ons mogelijk om dedicated recruiters in te zetten om specifiek voor jouw organisatie te zoeken naar geschikte kandidaten.
 • Anonieme vacatures: Bij ons kun je als bedrijf anonieme vacatures plaatsen om jouw bedrijfsidentiteit te beschermen, bijvoorbeeld als je op zoek bent naar een nieuwe manager.
 • Expertise in de technische sector: Xentys beschikt over expertise in de technische sector en wij kunnen je dan ook goed op weg helpen bij het vinden van de juiste technische inkoper.
 • Groei voor professionals: Xentys helpt bij het vinden van een goede baan om professionals te helpen groeien in hun carrière en een aansluitende baan te helpen vinden.
 • Detachering: Wij bieden de mogelijkheid om flexibel personeel in te huren voor een bepaald aantal uur per week, bijvoorbeeld als je extra handen nodig heeft tijdens drukke periodes of voor een specifiek project.

Wat kun je bij een samenwerking met Xentys verwachten?

Bij Xentys is het doel niet om alleen de ideale kandidaat te vinden voor jouw organisatie, wat natuurlijk erg belangrijk is, maar bij ons kun je meer dan dat verwachten. Een individuele en persoonlijke aanpak is wat bij ons voorop staat. Hieronder lees je wat je nog meer van ons kunt verwachten:

 • Eerlijke samenwerking: Wij staan altijd voor het nastreven van een eerlijke samenwerking en willen jou dan ook transparantie bieden over het gehele wervingsproces.
 • Diepgaande kennis: Xentys beschikt over diepgaande kennis van het recruitmentproces en kan jou helpen bij het vinden van de juiste professionals voor jouw organisatie.
 • Groot netwerk technische inkoopprofessionals: Met ons grote netwerk van technische inkoopprofessionals, kunnen wij jou helpen bij het vinden van geschikt talent.
 • Persoonlijk contact: Xentys hecht veel waarde aan persoonlijk contact met zowel werkgevers als werknemers. Wij zullen er alles aan doen om een goede relatie op te bouwen en te onderhouden, zodat de samenwerking soepel verloopt.
 • Ervaren recruiters: Binnen onze organisatie werken we met ervaren recruiters die beschikken over de vaardigheden en kennis om de juiste match te maken tussen een aantal kandidaten en jouw organisatie.

Hoe vinden wij de perfecte match die past bij jouw organisatie?

Onze recruiters kunnen jou helpen de juiste kandidaat te vinden voor jouw organisatie. Wij beschikken over een groot netwerk van relevante kandidaten en hebben diepgaande kennis van het gehele wervingsproces. Met het inschakelen van een professional, kun je er zeker van zijn dat je alleen geschikte kandidaten aangeboden krijgt. Wij besteden aandacht aan zowel de vacature als jouw bedrijf, zodat wij op een duurzame manier een match kunnen realiseren.

Welke garantie heb je bij ons?

Wanneer blijkt dat een kandidaat toch niet de juiste persoon is voor de functie, bieden wij in de meeste gevallen garantie aan. Dit betekent dat wij kosteloos een nieuwe kandidaat zullen werven die wel past bij het gewenste profiel voor de vacature. Dit geeft jou als werkgever extra zekerheid en vertrouwen in de samenwerking.

Conclusie

Xentys kan een waardevolle partner zijn bij het vinden van de juiste kandidaat voor jouw organisatie. Wij beschikken over diepgaande kennis en expertise in het recruitmentproces en hebben een groot netwerk van technische inkoopprofessionals. Het inhuren van een recruitment consultant kan jou helpen tijd en geld te besparen en bijdragen aan het vinden van de perfecte match voor jouw organisatie. Wij proberen altijd evenveel aandacht te besteden aan zowel de vacature als jouw bedrijf en daarbij streven we eerlijke samenwerking na. Neem gerust contact met ons op om te kijken of wij samen de juiste kandidaat kunnen vinden voor jouw openstaande vacature.

Procurement functies vanaf €60,000 per jaar

Op zoek naar de ideale technische functies? Bij xentys.nl vind je alleen de meest lucratieve posities in de inkoopsector. Stap in de wereld van topinkoop en ontdek vacatures die je carrière naar een hoger niveau tillen.

Werken als

Strategisch

Inkoper

Bekijk vacatures
Werken als

Interim

Inkoper

Bekijk Opdrachten
Werken als

Tactisch

Inkoper

Bekijk vacatures
Werken als

Technisch

Inkoper

Bekijk vacatures

NIEUWS

Inkoop kennis

Met de Kraljic-matrix inkooprisico’s identificeren

Met de Kraljic-matrix inkooprisico’s identificeren Inkoop speelt een grote rol in het succes van organisaties,…
Inkoop kennis

Procurement manager strategieën voor supply chain optimalisatie

Procurement manager strategieën voor supply chain optimalisatie Als je ooit hebt gewerkt in de technische…
Inkoop kennis

Optimaliseer je CV voor inkoop vacatures

Optimaliseer je cv voor inkoop vacatures Als je op zoek bent naar een nieuwe uitdaging…
Inkoop kennis
Interim Inkoper Gezocht voor Unieke Interim Functies
Inkoop kennis
Inkoper gezocht voor de beste inkoop vacatures
Inkoop kennis
Wat houdt het inkoopproces in?
Inkoop kennis
Tactische inkoop: het onontdekte geheim voor zakelijk succes
Inkoop kennis
Een inkoopplan opstellen
Inkoop kennis
Inkoper: De Onmisbare Schakel naar Zakelijk Succes en Efficiëntie
Inkoop kennis
Hoe pas je het Kraljic model toe?
Inkoop kennis
Inkoop Recruitment Uitbesteden
Inkoop kennis
Wat is strategisch inkopen?