Skip to main content

Interim inkoper gezocht voor unieke interim functies

Wil je onderdeel worden van een ambitieus team bij een toonaangevende organisatie in de technische industrie? Dan ben je bij Xentys aan het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd in het verbinden van ervaren en hooggekwalificeerde professionals in de inkoopbranche met dynamische bedrijven.

Bekijk Technische Inkoopvacatures

VACATURES

070 240 04 14

Waarom een Interim Inkoper Functie?

Interim inkopers zijn essentieel voor organisaties die flexibiliteit nodig hebben in hun inkoopprocessen. Met de juiste ervaring als inkoper en specifieke kennis over de inkoopbranche kun je grote invloed uitoefenen op de prestaties van organisaties, variërend van maatschappelijke organisaties tot grotere bedrijven in de technische sector.

Interim inkopers hebben vaak de kans om te werken met complexere aanbestedingen en hebben de mogelijkheid om te onderhandelen met belangrijke leveranciers over prijzen en contracten met leveranciers. Daarbij krijgen ze veel autonomie en zijn hun bijdragen van grote waarde voor de desbetreffende organisatie.

Geef jouw carrière een dynamische boost

Als interim inkoper krijg je de mogelijkheid om diverse bedrijven en industrieën te verkennen, waarbij je jouw expertise kunt inzetten om waardevolle resultaten te behalen. Geniet van de flexibiliteit en variëteit die gepaard gaan met interim opdrachten, waardoor je jouw vaardigheden kunt verbreden en jezelf kunt blijven uitdagen. Daarnaast bieden interim inkoper functies de kans om snel ervaring op te doen, nieuwe netwerken op te bouwen en je professionele groei te versnellen. Kies voor een unieke en verrijkende carrièrepad als interim inkoper.

Interim Inkoper Gezocht

Welk type interim inkopers?

Ontdek de diversiteit aan interim inkoper functies die beschikbaar zijn en vind jouw ideale match. Of je nu gespecialiseerd bent in strategische inkoop, operationele inkoop, supply chain management, contractonderhandelingen of category management, er zijn interim mogelijkheden die aansluiten bij jouw expertise. Ga aan de slag in de uiteenlopende technische sector. Of je nu een kortlopend project wilt of een langdurige interim positie, Xentys biedt vele mogelijkheden aan functies die passen bij jouw vaardigheden, specialistische kennis en carrièredoelen. Verken de verschillende type interim inkoper functies en zet een nieuwe stap in jouw interim carrière.

Wat verdien ik als interim inkoper?

Als interim inkoper kun je niet alleen genieten van boeiende uitdagingen en professionele groei, maar ook van aantrekkelijke beloningen. Met jouw waardevolle expertise en ervaring op het gebied van inkoop, is de markt voor interim inkopers zeer competitief en biedt het geweldige kansen om een goed inkomen te verdienen.

Als interim inkoper heb je vaak de mogelijkheid om te profiteren van een aantrekkelijk uurtarief of dagtarief dat past bij jouw ervaringsniveau en de complexiteit van de opdracht. Bovendien bieden interim opdrachten vaak extra voordelen, zoals flexibele werktijden, interessante secundaire arbeidsvoorwaarden en de mogelijkheid om diverse bedrijven en sectoren te verkennen.

Met een groeiende vraag naar gekwalificeerde interim inkopers, kun je jouw vaardigheden optimaal benutten en tegelijkertijd een aantrekkelijk inkomen genereren. Dus, als je op zoek bent naar financiële beloningen die overeenkomen met jouw expertise en de vrijheid om je carrière te beheren, dan is het tijd om de opwindende wereld van interim inkoper te verkennen en op korte termijn te ontdekken welke beloningen er op jou staan te wachten.

Bent u op zoek naar een inkoop specialist?

Bij Xentys, uw ervaren inkoop recruitment bureau, helpen wij u graag met het vinden van de juiste professional voor uw inkoopteam. Stuur vandaag nog een bericht en versterk uw inkoopafdeling.

Stuur een bericht

070 240 04 14

Waarom werken bij Xentys?

Bij Xentys ligt de focus op de technische sector/industrie, en we hebben het complete aanbod van inkoper vacatures. We zorgen ervoor dat je de juiste match vindt voor jouw droomvacature als inkoper. Onze diepgaande kennis en uitgebreid netwerk stellen ons in staat om de perfecte match te maken tussen bedrijven en ervaren inkoop-experts.

Ons ambitieus team en unieke functies

We zijn een ambitieuze organisatie met een enthousiast team dat zich richt op hogere functies, zoals strategische en managementposities. We zijn voortdurend op zoek naar echte professionals die voldoen aan onze eisen aan professionals. Met functies variërend van Interim Manager tot Interim Senior Inkoper en Interim Teamleider, is er altijd wel een rol die past bij jouw vaardigheden en ambities.

Je wordt onderdeel van een sterk team met collega inkopers. We stimuleren elkaar en leren van elkaar. Daarnaast krijgen alle teamleden regelmatig communicatietraining om hun vaardigheden te versterken en op de hoogte te blijven van de laatste trends in de branche van inkoop.

Een uitdagende baan met autonomie

Een interim inkoper baan bij Xentys biedt je de autonomie die je nodig hebt in je professionele leven. Hier krijg je de kans om je te ontwikkelen en om bij te dragen aan de groei van het bedrijf. Het is een baan met autonomie, waarbij je uitgedaagd wordt om je vaardigheden op het snijvlak van communicatie, aanbestedingsrecht, en inkoopmanagement te tonen.

De nieuwsbrief ontvangen

Subscription Form [EN]

De toekomst voor interim inkopers

Betreed de spannende wereld van interim verkopers en maak je klaar voor een toekomst vol mogelijkheden! Als interim verkoper sta je aan de voorgrond van de snel evoluerende zakelijke landschappen. Met de opkomst van e-commerce, digitale marketing en gepersonaliseerde verkoopstrategieën is de vraag naar flexibele en gespecialiseerde verkooptalenten nog nooit zo groot geweest.

Als interim verkoper krijg je de kans om je vaardigheden voortdurend aan te scherpen, nieuwe markten te verkennen en waardevolle connecties op te bouwen in verschillende sectoren. Bovendien geniet je van de vrijheid om te kiezen uit diverse projecten en opdrachtgevers die passen bij jouw interesses en ambities.

Sta klaar om de uitdagingen van de toekomst aan te gaan en deel te nemen aan de veranderende wereld van verkoop. De mogelijkheden zijn grenzeloos en de beloningen zijn hoog. Grijp nu je kans en stap in de opwindende toekomst van interim verkopers!

Word jij onze nieuwe interim inkoper?

Bij Xentys bieden we ervaren inkoopprofessionals unieke interim functies aan. Als interim inkoper bij ons krijg je de kans om te werken aan complexe aanbestedingen en onderhandelingen met belangrijke leveranciers. Je maakt deel uit van een ambitieus en enthousiast team, en hebt de autonomie die je nodig hebt in je werk. Deze functies zijn ideaal voor groei en het maken van een echte impact.

Heb je specifieke ervaring in de inkoopbranche, vooral bij technische bedrijven of in de infrastructuur branche? Dan ben jij wellicht de juiste kandidaat die we zoeken. We nodigen je van harte uit om te reageren op onze nieuwe vacatures, waar jouw droomvacature als inkoper wellicht op je wacht!

Procurement functies vanaf €60,000 per jaar

Op zoek naar de ideale technische functies? Bij xentys.nl vind je alleen de meest lucratieve posities in de inkoopsector. Stap in de wereld van topinkoop en ontdek vacatures die je carrière naar een hoger niveau tillen.

Werken als

Strategisch

Inkoper

Bekijk vacatures
Werken als

Interim

Inkoper

Bekijk Opdrachten
Werken als

Tactisch

Inkoper

Bekijk vacatures
Werken als

Technisch

Inkoper

Bekijk vacatures

NIEUWS

Inkoop kennis

Het inkoopproces in 5 stappen

Als het gaat om het inkoopproces, is het ontwerpen en implementeren ervan van groot belang…
Inkoop kennis

Wat is de Kraljic Matrix?

Wat is de Kraljic Matrix? De Kraljic Matrix is een belangrijk middel om het belang…
Inkoop kennis

Met de Kraljic-matrix inkooprisico’s identificeren

Met de Kraljic-matrix inkooprisico’s identificeren Inkoop speelt een grote rol in het succes van organisaties,…
Inkoop kennis
Procurement manager strategieën voor supply chain optimalisatie
Inkoop kennis
Optimaliseer je CV voor inkoop vacatures
Inkoop kennis
Interim Inkoper Gezocht voor Unieke Interim Functies
Inkoop kennis
Inkoper gezocht voor de beste inkoop vacatures
Inkoop kennis
Wat houdt het inkoopproces in?
Inkoop kennis
Tactische inkoop: het onontdekte geheim voor zakelijk succes
Inkoop kennis
Een inkoopplan opstellen
Inkoop kennis
Inkoper: De Onmisbare Schakel naar Zakelijk Succes en Efficiëntie
Inkoop kennis
Hoe pas je het Kraljic model toe?

INKOOP VACATURES

Procurement Manager High Tech Scale-up

Inkoop Vast Den Haag 75,000 per jaar

Bekijk vacature

Manager Procurement (E) a.i.

Inkoop Interim Amersfoort area

Bekijk vacature

Manager Procurement EU & Africa

Inkoop Vast Den Haag 120,000 per jaar

Bekijk vacature

Category Manager Utilities (Gas, Power, Water) a.i.

Inkoop Interim Rotterdam area

Bekijk vacature

Technisch Strategisch Inkoper a.i.

Inkoop Interim Breda area

Bekijk vacature

Manager Procurement (E) a.i.

Inkoop Interim Amersfoort area

Bekijk vacature

SAP 4HANA implementation consultant a.i.

Inkoop Interim Zuid-Limburg area

Bekijk vacature

Senior Inkoper Aannemerij

Inkoop Vast Midden Nederland 75,000 per jaar

Bekijk vacature

Category Manager Utilities (Gas, Power, Water) a.i.

Inkoop Interim Rotterdam area

Bekijk vacature

Technisch Strategisch Inkoper a.i.

Inkoop Interim Breda area

Bekijk vacature

SAP 4HANA implementation consultant a.i.

Inkoop Interim Zuid-Limburg area

Bekijk vacature

Category manager Facilitair

Inkoop Vast Utrecht area 80,000

Bekijk vacature

Global Category Manager Chemicals

Inkoop Vast Tilburg area 100,000 per jaar

Bekijk vacature

Sr. Contracts Engineer Offshore Projects

Inkoop Vast Rotterdam area 80,000 per jaar

Bekijk vacature

Global Category manager Mechanical & Hydraulics

Inkoop Vast Rotterdam area 89,000 per jaar

Bekijk vacature

Buyer Indirects

Inkoop Vast Eindhoven area 55,000 per jaar

Bekijk vacature

Project buyer EPC

Inkoop Vast Nederland 75,000 per jaar

Bekijk vacature

Building Installations Procurement Specialist

Inkoop Vast Tilburg area 80,000 per jaar

Bekijk vacature

Tactical buyer Maritime

Inkoop Vast Rotterdam area 70,000 per jaar

Bekijk vacature

Tender Engineer Offshore Projects

Inkoop Vast Rotterdam area 65,000 per jaar

Bekijk vacature

Senior Inkoper Aannemerij

Inkoop Vast Midden Nederland 75,000 per jaar

Bekijk vacature

Buyer Indirects

Inkoop Vast Eindhoven area 55,000 per jaar

Bekijk vacature

Category Manager Utilities (Gas, Power, Water) a.i.

Inkoop Interim Rotterdam area

Bekijk vacature

Procurement Manager High Tech Scale-up

Inkoop Vast Den Haag 75,000 per jaar

Bekijk vacature

Technisch Strategisch Inkoper a.i.

Inkoop Interim Breda area

Bekijk vacature

Manager Procurement (E) a.i.

Inkoop Interim Amersfoort area

Bekijk vacature

Project buyer EPC

Inkoop Vast Nederland 75,000 per jaar

Bekijk vacature

Manager Procurement EU & Africa

Inkoop Vast Den Haag 120,000 per jaar

Bekijk vacature