/ Nieuws / Synergie in inkoop bij Baas B.V. en Zusterbedrijf

Synergie in inkoop bij Baas B.V. en Zusterbedrijf

Inhoudsopgave

Introductie

Aannemer Baas BV is een familiebedrijf met ruim 1.000 werknemers en ontwerpt, bouwt en onderhoudt energie-, water- en datanetwerken.

xentys werd benaderd door de interim HR-directeur van Baas B.V. om de hoofd inkoop positie interim te vervullen tijdens een hectische periode. Hoewel er aanvankelijk een voorkeur was voor kandidaten uit de sector, koos men uiteindelijk voor iemand met brede inkoopervaring in andere sectoren. Dit bleek een goede keuze te zijn. We hebben de CFO gevraagd naar de impact van onze inkoop professional op het team en de organisatie.

Foto van Manager Inkoop a.i.  <h6> Marco Knuist</p>

Manager Inkoop a.i.

Marco Knuist

Marco is een inkoop professional op management niveau met brede sectorervaring. Die kennis bracht  hij mee naar Baas BV. De missie van Marco was om leiding te geven aan het inkoopteam en een aantal net gewonnen, grote opdrachten tot een goed einde te brengen.

Feedback van Baas B.V.

Foto van Jacob de Graaf  <h6> Director of Finance</p>

Jacob de Graaf

Director of Finance

"Ik ben prima tevreden met wat Marco heeft gedaan. Hij heeft meer bereikt dan verwacht.

Het belangrijkste extra resultaat was dat Marco de inkoop van Baas B.V. combineerde met die van het zusterbedrijf, waardoor synergie werd gecreëerd en aanzienlijke besparingen gerealiseerd.

Marco is ingehuurd om het inkoopteam te leiden en te trainen op inkoopgebied, wat hij prima deed."

Conclusie

Bij xentys zijn we blij dat Marco Knuist als interim hoofd inkoop bij Baas B.V. is geplaatst. Zijn brede ervaring heeft geleid tot synergie en aanzienlijke kostenbesparingen door de inkoopprocessen van het zusterbedrijf te combineren. Marco heeft een positieve impact gehad op het team en de organisatie.

Vind een inkoper via xentys

Bij xentys, uw ervaren inkoop recruitment bureau, helpen wij u graag met het vinden van de juiste professional voor uw inkoopteam. Stuur vandaag nog een bericht en versterk uw inkoopafdeling.

Laatste publicaties

Scroll naar boven